50-jarig jubileumshow Piet Kok en Roelof Reineman

ROTTEVALLE

Piet Kok en Roelof Reineman geven zondag 4 november om 15 uur een optreden in de Doarpstsjerke van Rottevalle vanwege het vijftigjarig jubileum.

Dit jaar is het vijftig jaar geleden dat Piet Kok zijn eerste optreden als zanger/gitarist deed. Samen met (slide)gitarist Roelof Reineman heeft hij een repertoire samengesteld bestaande uit songs van zijn lp's One way street en Rambling Round en de cd Solo. Dit aangevuld met composities van hun muzikale helden zoals Bob Dylan, Johnny Cash, Buddy Holly en Ferre Grignard. Ook staat een aantal traditionele folk- en bluessongs op het programma, net als eigen composities.

Piet Kok speelde in de jaren zeventig van de vorige eeuw in de bekende folkgroepen Farmer's Union en Irolt en daarna als solo artiest. De laatste jaren treedt hij voornamelijk op met Roelof Reineman met onder meer een Bob Dylan Tribute.

Roelof Reineman is ook bekend als gitarist van The Hangouts en van de muziek bij een documentaire van Rob Pieters over kunstschilder Hendrik Elings.

Op YouTube zijn diverse filmpjes te vinden van de heren, onder meer van optredens in het programma Noardewyn van Omrop Fryslan.

Aanvang 15.00 uur. Entree: 10 euro. Reserveren via h.lansen@chello.nl.