Ruilbeurs postzegelvereniging

DRACHTEN Postzegelvereniging Drachten houdt zaterdag 3 november haar jaarlijkse verzamel-/ruilbeurs.

Deze beurs wordt zoals gebruikelijk gehouden in het wijkcentrum de Utwyk in Drachten. Tien handelaren zijn aanwezig met hun eigen specialiteit. Maar nog belangrijker is dat er ruime gelegenheid wordt geboden om te ruilen aan de middentafels.

Verder een ideale gelegenheid om de passie over postzegel verzamelen te delen met mede-verzamelaars en om eventuele tips over verzamelen kunt uitwisselen.

Nieuw is dat de postzegelvereniging Drachten zelf ook een tafel heeft met kavels die door leden zijn ingebracht en op deze manier ook beschikbaar zijn voor niet leden. Toegang tot de zaal en parkeren is gratis.

De dag begint om 10.00 en de zaal gaat om 16.30 dicht. Zie voor meer informatie www.postzegelverenigingdrachten.nl.