Bodytec voor modern en effectief sporten

Drachten

Wie in 20 minuten een gezonder, sterker en fitter lichaam wil hebben kan bij Bodytec Drachten terecht voor een ultra-moderne, effectieve manier van sporten aan door middel van Elektro Musculaire Stimulatie (EMS).

Bodytec Drachten zorgt daarmee voor meer resultaat in minder tijd: een krachtige full body workout in 20 minuten, voor iedereen toegankelijk, in korte tijd waarneembaar resultaat en trainen onder begeleiding van een Personal Trainer met functionele dagelijkse bewegingen

Volgens Hannes de Boer van Bodytec is 20 minuten trainen net zo effectief als 3 x 60 minuten trainen in een sportschool. ,,Bodytec gaat verder waar andere trainingsvormen ophouden. De acht belangrijkste spiergroepen worden tegelijkertijd geactiveerd en doelgericht getraind. Zelfs de lastig te bereiken romp en rugspieren.’’

Bodytec-training ontziet ook bijna volledig de gewrichten. Daarmee wordt trainen zeer laagdrempelig en voor een zeer brede groep mensen toegankelijk. Juist voor de groep mensen met blessures, overgewicht, reuma, fybromyalgie en rugklachten die normaliter meer last dan baat kunnen ondervinden van reguliere training. ,,Kom langs en probeer het uit en activeer uw lichaam.’’

www.bodytecdrachten.nl of 06-41818000