Open werkplaats Jan Ketelaar

DRACHTEN

De werkplaats van Jan Ketelaar is zaterdag 27 oktober weer de maandelijkse open werkplaats.

Ketelaar werkt aan twee metershoge van metaal gelaste vrouwfiguren met als titel Wachten op hoog water. Binnenkort wordt het eerste beeld geplaatst op de dijk bij Holwerd, als onderdeel van Leeuwarden 2018, Sense of Place en Holwerd aan Zee. Het tweede beeld is in aanbouw.

Zaterdag 27 oktober is ‘s middags muziek van de Old Fellows Jazzband te horen, in de stijl van Chris Barber en de Dutch Swing College Band. Verder is volop fotografie, beeldhouwwerk, keramiek, schilder- én boekvouwkunst van diverse kunstenaars te zien. En wellicht wat poëzie rond de klok van drie? Het belooft weer een mooie dag te worden.

Zoals altijd kunnen bezoekers ook kijken in de ateliers van Jannes Kleiker en Joop Sipma én kunnen ze genieten van de fijnproeverij van stichting Craftwurk.

De open werkplaats is van 11:00-17:00, Tussendiepen 6 te Drachten. Kijk voor de laatste informatie en het uitgebreide programma áltijd op www.janketelaar.nl/nieuws