Australia’s Thunder From Down Under naar Drachten

DRACHTEN

Australia’s Thunder From Down Under komt dinsdag 23 oktober naar De Lawei in Drachten.

AUSTRALIA’S THUNDER FROM DOWN UNDER komt naar Nederland met een Nieuwe show: Desert Dreams 2018 World Tour. De gespierde, goed gebouwde en sexy dansers komen rechtstreeks over uit Las Vegas, waar zij een eigen show hebben, om Nederland weer met hun vernieuwde show in vuur en vlam te zetten.

Sinds de oprichting hebben wereldwijd ruim 18 miljoen vrouwen de hunks zien optreden. Naast hun theater shows zijn ze regelmatig op TV te zien geweest als special guest bij onder andere NBC’s Today Show. Enkele jaren geleden zijn ze onderscheiden met de titels Best Adult Attraction en Best Male Revue show in Las Vegas.

Australia’s Thunder from Down Under – Desert Dreams is een verleidelijke, smakelijke en vermakelijke high-energy show die je als vrouw gezien en beleefd moet hebben. De prikkelende choreografieën, opzwepende muziek en natuurlijk glimmende torso’s maken in deze vernieuwde show de stoutste fantasieën werkelijkheid. Hoewel de mannen de grenzen duidelijk opzoeken, gaan ze er nooit overheen.

Deze all-male dansrevue is geschikt voor iedereen die de achttien is gepasseerd en zorgt gegarandeerd voor verhitte taferelen, rode wangetjes en rondslingerend textiel.

Foto’s Juliette Pieters