Zwem4daagse in Zwemcentrum De Welle

DRACHTEN

Sportbedrijf Drachten houdt van 22 tot en met 26 oktober de Zwem4daagse in Zwemcentrum De Welle.

Gesteund door de KNZB is de Zwem4daagse het grootste landelijke zwemevenement van Nederland. Iedereen met een zwemdiploma mag deelnemen aan dit feestelijk en sportieve evenement.

Dit jaar vindt het evenement plaats van 11.00 – 13.00 en 18.00 – 19.00 uur. Net als het afgelopen jaar kan, naast de Traditionele Zwem4daagse, een uitdagend parcours worden afgelegd: de Alternatieve Zwem4daagse! Iedere dag een ander parcours van klimmen, klauteren, glijden, duiken & meer! Kortom, een geweldige uitdaging om samen met vrienden, familie, collega’s of klasgenoten te beleven.

Bij een volle stempelkaart ontvangen deelnemers de officiële medaille. Tevens mag deze dagen gratis recreatief worden gezwommen. In de herfstvakantie worden in het zwembad namelijk meerdere toffe activiteiten georganiseerd.

Aanmelden kan tot en met 22 oktober 2018 bij Zwemcentrum De Welle of via https://www.sportbedrijf-drachten.nl/zwem4daagse/

Kijk voor meer informatie op http://www.sportbedrijf-drachten.nl/zwem4daagse/ of bel naar 0512 58 36 66.