Workshop Bach Koralen of Zangimprovisatie

DRACHTEN

In de Doopsgezinde Kerk in Drachten is zaterdag 10 november een Bach Koralen dag.

Voor geïnteresseerde en gemotiveerde beginnende zangers, organiseert de Nederlandse Bach Academie de Zangimprovisatiedag. Tijdens deze dag ontwikkelen deelnemers hun zangtalent en ontmoeten ze inspirerende mensen die dezelfde passie delen. De NBA wil met deze introductiedagen improvisatie voor zangers het experiment aangaan om met zangers in meerstemmig koorverband te improviseren en door gerichte opdrachten ter plekke hele composities te creëren.

De dagen zijn op 8 september Sneek (Zuiderkerk) en 3 november Westerbork (Stefanuskerk) 11.00 - 16.00 uur.

Voor gepassioneerde en geoefende zangers is er op 15 september Assen (Adventskerk) en 10 november Drachten (Doopsgezinde kerk) 13.00-18.00, de Bach Koralen Dag. Deze dag is bedoeld voor mensen die al enige ervaring hebben met zang en noten kunnen lezen.

Liefhebbers van Bach, maar ook van klassieke muziek in het algemeen, zijn uitgenodigd om deel te nemen aan deze interessante dag. Samen ondervinden we de genialiteit van Bach. Welkom als toehoorder zijn ook niet-zangers die graag meer willen weten van de muziek van Bach.

Cadeautje van de Nederlandse Bach Academie

Indien je je voor één van de workshopdagen aanmeldt met twee personen of meer krijg je een kaartje naar keuze voor Muzikaal Vuurwerk cadeau.

Het eerste vernieuwde concert van de Nederlandse Bach Academie op 13 oktober in Coevorden en 14 oktober in Veenhuizen en Leeuwarden.

Aanmelden onder vermelding van waarvoor men zich aanmeldt, naam en stemsoort. Wanneer je meedoet met de actie voeg dan ook de code: NBAmuzikaal2018 toe in het bericht.

Voor meer informatie en opgeven mail je naar info@nederlandsebachacademie.nl

Website: nederlandsebachacademie.nl

Kosten workshop:

Bijdrage deelnemers: € 30,-

Studenten: € 15,-

Inclusief koffie/ thee.