GallimauFries in Café Marktzicht

DRACHTEN

Tijdens de eerste Raspavond van het winterseizoen, vrijdag 20 oktober, treedt het trio GallimauFries op in Café Marktzicht.

Tijdens de Raspavonden staat de trekharmonica centraal. De groep Gallimau speelt vooral muziek die zijzelf leuk vinden. Muziek vanuit de hele wereld, waaronder Frans, Iers, Schots, Koreaans, Noors, Nederlands, en Fries.

Omdat de groep zo'n allegaartje van muziek speelt, hebben zij voor de naam GallimauFries gekozen. Gallimaufry is het Engelse woord voor allegaartje en het meervoud van Gallimaufry is GallimauFries. Het Fries in GallimauFries staat voor de mooie provincie, waarin de leden van de groep wonen.

percusie en back vocal, Antoinette Wolters - trekzak, dwarsfluit, tin whistle, low D, ukelele, Freek Span - gitaar en zang.

Na het optreden is er een open podium voor degene die nog lekker nazitten en muziek willen maken.