Dynamische diversiteit in gevarieerd Combi-Concert

DRACHTEN

In de OASE kerk in Drachten treedt zaterdag 20 oktober om 20 uur de Friese populaire brass-combinatie Mear Brass op met het gerenommeerd en internationaal bekend Mannenkoor Albatros.

Zo’n honderd muzikanten en zangers staan garant voor een avond van dynamische diversiteit aan repertoire, klank en klankkleur. Mear Brass wordt gevormd door de brassbands De Bazuin uit Rottevalle en Looft den Heer uit Garijp en staat onder leiding van Anne van der Sluis.

Mannenkoor Albatros bestaat 85 jaar en op het programma staat een gevarieerd repertoire van Russische kerk- en Kozakkenliederen alsmede Engelse hymnen en gospels. Muzikale medewerking wordt verleend door Cas Straatman (piano-improvisatietalent) en Gertie Bruin (accordeon-virtuoos). Het koor staat onder leiding van Anton Stulp.

Dat Albatros zich nog altijd in een grote populariteit mag verheugen blijkt steeds weer uit de grote belangstelling voor haar optredens die meestal uitverkocht zijn.

Kaarten á 12,-- via website www.albatros-koor.nl of Mear Brass band 0511 521098.