Internationale Repair Café

DRACHTEN In de Bibliotheek Drachten is van zaterdag 13 tot en met zondag 21 oktober de Internationale Repair Café-week.

Wereldwijd organiseren vrijwilligers in die week bijeenkomsten die draaien om samen te repareren, ook in Drachten. Het Repair Café Drachten houdt zaterdag 13 oktober tussen 13 en 16 uur een bijeenkomst in de Bibliotheek, iedereen is van harte welkom met kapotte kleine huishoudelijke spullen.

Met de Internationale Repair Café week wordt gevierd dat het Repair Café negen jaar bestaat. In een RC krijgen dierbare kapotte spullen een tweede leven. Bezoekers zien dat repareren meestal mogelijk is en dat het vaak helemaal niet zo moeilijk is als ze misschien dachten.

Maar bovenal ervaren ze dat repareren leuk is.

Zie ook op www.repaircafedrachten.nl