Dansdemonstratie Drachten

DRACHTEN

In Dans Studio Drachten wordt zondag 30 september vanaf 14.30 uur een dansdemonstratie gegeven.

Dans Studio Drachten is een jonge dansschool waar zo’n 17 verschillende dansstijlen worden gegeven.Vanaf 2 jaar kan al dansles gevolgd worden. Tijdens de dansdemonstratie zullen de demoteams van DSD dansen, zij dansen nationaal en het oudste team internationaal.Verschillende stijlen zullen aan bod komen zoals; showdance, hiphop, modern vanaf 5 jaar. Vanaf 14.30 uur kunnen bezoekers van danskunsten genieten en deelnemen aan een open les. Voor basisschoolkinderen is de open les op Hippe Top 40 muziek.

Voor meer informatie: de website www.dansstudiodrachten.nl of mailen naar info@dansstudiodrachten.nl

Deze activiteit is onderdeel van de de zomeractiviteiten die in Earnewâld onder de noemer 'Eltse snein wat by d'ein!' worden georganiseerd. Elke zondagmiddag vanaf 20 mei t/m 30 september een activiteit die plaatsvind in en om het centrum van Earnewâld.

Kijk voor het gehele zomerprogramma op www.earnewald.nl.