Dorpsfeest Oudega

OUDEGA

In Oudega is van donderdag 6 tot en met zondag 8 september het dorpsfeest.

Het dorpsfeest begint donderdag om 19 uur met een disco voor de jeugd van 4 tot en met 15 jaar. Om 21 uur is een feestavond met Pieter en Michiel.

Vrijdag begint om 9 uur met het opstellen van de praalwagens aan de Skeane Heawei. Een half uur later begint de optocht. Voor alle basisschoolkinderen worden om 13 uur verschillende activiteiten gehouden. Om 18.30 uur stellen de praalwagens zich opnieuw op aan de Skeane Heawei voor de avond-optocht. Deze dag wordt afgesloten met een feestavond met Melrose.

Zaterdag is om 10 uur de Spelen voor ‘jonge’ ouderen, zoals aardappels schillen, breien en sjoelen. ‘s Middags is een zeskamp, met aansluitend een matinee met Lytse Hille. TOF sluit om 21 uur de dag af met een feestavond.

Zondagmiddag is om 14 ur een kerkdienst met als thema After Summer Party. Dominee Lydia Veerman gaat voor, praiseband Expression verleent de muzikale medewerking.