Optreden Bauke en Campbell in De Wringe Opeinde

Opeinde

Bauke van der Woude en Campbell Forbes treden zaterdagmiddag van 15.00 tot 18.00 uur op in Dorpshuis De Wringe aan de Middelbuorren in Opeinde.

Bauke van der Woude en Campbell Forbes spelen al bijna 25 jaar samen. Bauke van Dokkum (gitaar en zang) & Campbell van de Bahamas (basgitaar en zang) beiden al jarenlang wonend in Harlingen. 

Ze bezingen hun leven en dat van de luisteraar in zelfgemaakte Friese en Stadsfriese liedjes. Vaak blij, soms droevig, maar altijd herkenbaar en toegankelijk. Vol van liefde over het leven en troostend over de dood. Kritisch of berustend, met spot en zelfspot. Prikkelend maar ook relativerend en hoopgevend als het om de “boze wereld” gaat.

Het duo speelt liedjes met een duidelijke oorsprong, die met overtuiging worden gebracht en aangenaam zijn om naar te luisteren. Kortom een echt luisterprogramma dat door Bauke op lichte en vrolijke manier aan elkaar wordt gepraat.


 


Auteur

Fokke Wester Redacteur