Lenny Kuhr zingt vrijdag in Rottevalle

ROTTEVALLE

De Kulturele Kommissie Rottevalle is bijzonder trots dat vrijdag 23 maart Lenny Kuhr in MfC It Werflân te gast is. De bekende singer-songwriter brengt de voorstelling Gekust door de eeuwigheid.

Naast Amsterdam, Antwerpen, Utrecht en Den Haag dus ook in Rottevalle, dit seizoen uniek in Friesland met deze tour. 

Lenny Kuhr is bekend geworden door het winnen van het Eurovisie Songfestival in Madrid met haar liedje De Troubadour. Daarnaast scoorde ze hits als De Generaal, Visite en Maarja. We zien haar dan ook regelmatig terug op TV en in het theater. Zo was ze te gast bij Ali B op volle toeren en zong ze een prachtig lied van Amália Rodrigues bij DWDD Recordings 

Het is een voorstelling die verrast, ontroert en inspireert. De zaal is niet groot en dus is het aantal plaatsen beperkt. De zaal gaat open om kwart over zeven en de voorstelling begint om 8 uur. Het programma, met tussendoor een pauze, duurt ongeveer twee en een half uur. Lenny Kuhr wordt begeleid door Reinier Voet op de gitaar en Micha Kool op basgitaar.

De organisatie is in handen van de Kulturele Kommisje Rottevalle en kaarten zijn voor slechts 10 euro per persoon verkrijgbaar aan de kassa. Reserveren kan bij Ducky Visser telefonisch op 0512 – 34 17 41 of per email visservanderveen8@gmail.com.


Auteur

Fokke Wester Redacteur