Onderscheidende, startende ondernemingen gezocht voor Ondernemersprijs

DRACHTEN

 De organisatie Network Business Events is onlangs gestart met de voorbereidingen voor een nieuwe editie van de Ondernemersprijs Smallingerland.

Naar verwachting zullen er weer veel ondernemers uit de gemeente aanwezig zijn om het programma bij te wonen. Tijdens het officiële programma op maandag 29 oktober 2018 wordt de ‘Ondernemer van het Jaar’ bekendgemaakt in diverse categorieën. Starter van het jaar 2018 Tijdens de vorige editie sleepten Albert Brouwer, Stefan Brouwer, Richard Brouwer en Frank Staal van Kavel 10 de titel van ‘Starter van het Jaar 2016’ in de wacht. Startende ondernemers/ondernemingen die minimaal één en maximaal vijf jaar bestaan en zich onderscheiden in de gemeente Smallingerland kunnen zich nu opgeven. Mensen kunnen ook hun favoriete Starter voordragen via de website: www.ondernemersprijs.nu. De voordracht moet voorzien zijn van een korte motivering. Ze kunnen tot en met donderdag 31 mei worden ingediend. Voor meer informatie over het voordragen van kandidaten of de Ondernemersprijs, kunnen belangstellenden contact opnemen met de organisatie Network Business Events via het telefoonnummer 0318-658740 of per e-mail info@nbe.nu. Kijk voor meer informatie ook op www.facebook.com/opdrachtensmallingerland.  

Auteur

Fokke Wester