Pein wordt voorbij geschoten door Koru

OPEINDE

   De Pein moest het dit weekeinde opnemen tegen Koru. De wedstrijd ging met 19-32 verloren.

De bezoekers uit Uffelte zijn een geduchte tegenstander die fysiek sterk zijn. De Peinders moesten het zonder de lange Koop van der Velde doen, maar begonnen prima met een voorsprong. Vanaf 4-2 zetten de bezoekers een tandje bij en via 4-8 en 6-12 werd de 10-16 ruststand behaald. Na de pauze kwam de Pein scherper uit de kleedkamers, maar Koru bleef lange aanvallen neerzetten en kon daarmee de Pein voorblijven. De Opeindenaren zagen het gat nog slinken tot 15-18 met nog twintig minuten op de klok, maar op dat punt was het wederom Koru wat bijschakelde. De snelle dames en atletische heren wisten elkaar moeiteloos te vinden. Met 15-26 was het gat definitief geslagen en de laatste tien minuten werd de wedstrijd tot een 19-32 eindstand uitgespeeld. Volgende week speelt de Pein 1 tegen Vitesse in Beilen. Voor de peinders zaak om de winst te pakken en in de subtop te blijven.

Auteur

Fokke Wester