Travel Counsellor Lucia van Oene

REGIO

Lucia van Oene is Travel Counsellor. Ze ontzorgt de reiziger. Hieronder stelt ze zichzelf voor.

,,Met mijn ervaring bij diverse reisorganisaties ken ik het reisproduct van A tot Z. Graag stel ik mijn kennis en passie voor reizen ter beschikking om uw droomreis te verwezenlijken. Ik kan zelfs bij u thuiskomen om samen uw reiswensen door te nemen. Zo kunt u alle vragen met betrekking tot uw reis aan mij stellen.” ,,Vanzelfsprekend kan ik de reis voor u boeken. Ik ben aangesloten bij Travel Counsellors, een grote internationale organisatie met vestigingen in zeven verschillende landen. Hierdoor heb ik contacten met agenten, hotels en andere reisorganisaties wereldwijd. Heb ik u nieuwsgierig kunnen maken en zou u graag meer willen weten? Neem gerust contact met mij op!” Lucia is te bereiken op 06-13164654, via de mail op lucia.vanoene@travelcounsellors.nl en online op https://www.travelcounsellors.nl/lucia.vanoene

Auteur

admin