Griezelen bij Kinderboekenweek in Bibliotheek Drachten

DRACHTEN

BibliotheekDrachten staat van 4 tot en met 15 oktober in het teken van de Kinderboekenweek. Dit jaar is het landelijke thema Griezelen. In Drachten is een Super Spannende Speurtocht en een Grote Gruwelijke Griezelavond.

Voor echte speurneuzen organiseert Bibliotheek Drachten elke dag van de Kinderboekenweek de gratis Super Spannende Speurtocht. Een tocht vol geheimzinnige opdrachten door de hele bibliotheek. Kinderen die alle oplossingen hebben gevonden krijgen een griezelig leuk cadeautje. Op woensdagavond 11 oktober gaat de bibliotheek speciaal voor kinderen vanaf 8 jaar ’s avonds van half zeven tot half negen open tijdens de Grote Gruwelijke Griezelavond. Zoek in het donker de leukste boeken uit, kijk een griezelige film, laat je schminken en doe mee aan de spannende vossenjacht door de bibliotheek. In alle hoekjes van de bibliotheek vind je vreemde figuren en griezelige dieren. Kom vooral kijken als je durft ... Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Auteur

Fokke Wester