Winst voor Futsal Dragten tegen De Herauten

Drachten

Futsal Dragten behaalde, met nieuweling Jeroen Dragt in het doel, de winst in de wedstrijd tegen De Herauten. 

Ondanks enkele kansen over en weer duurde het tot de 19e minuut voor de stand op het scorebord wijzigde. Marco Braaksma probeerde het met een laag afstandsschot: 1-0. Vlak voor rust werd deze stand verdubbeld door Rachid Akdim. De tweede helft was nog geen twee minuten oud, toen Mark Kooistra, voor de 3-0 tekende. Maar de slordigheid bleef in het spel van Dragten en zo kon De Herauten in de 39e minuut de 'hatelijke nul' van het bord halen. Met de keeper als vijfde veldspeler werd nog eenmaal druk gezet door De Herauten, maar dat gaf Dragten de mogelijkheid om een vierde doelpunt te produceren. Nadat de wedstrijd zijn laatste minuut was ingegaan, dacht Rachid Akdim voor 4-1 te zorgen. Helaas vestigde de scheidsrechter op dat moment in negatieve zin de aandacht op zich, terwijl de bal al op de doellijn lag vloot de leidsman af. Op het resultaat had dit weliswaar geen invloed, maar bijna alle aanwezigen fronsten de wenkbrauwen.

Auteur

Redactie