Derde etappe 4-daagse Wandelmarathon 2017

Drachten

 Wandelsportvereniging Willen is Kunnen houdt weer de 4-daagse Wandelmarathon. De derde etappe is op woensdag 20 september. 

Op vier woensdagmiddagen in september is er een route met een totale lengte van de marathonafstand van ruim 42 km. Hiermee hoopt de organisatie het voor jong tot oud mogelijk te maken deze afstand af te leggen. Halverwege elke route is er de gelegenheid om de benen even te strekken. De startlocatie is elke woensdagmiddag ergens anders en daardoor verrassend. Zo loopt u elke keer in een ander deel van Smallingerland en omstreken. De derde etappe is op woensdag 20 september. Deze tocht start in Beetsterzwaag en gaat over verharde paden, schelpenpaden, bospaden en zandwegen door de mooie bosrijke omgeving rond Beetsterzwaag. Deze keer gaan we richting het noorden. Eerst door de bossen achter Lindensteyn. Via de tunnel bij De Lege Ein verlaten we deze weer en gaan via verharde wegen naar de wagenrust. Vandaar vervolgen wij onze weg over de Prikwei en duiken opnieuw het bos in. Via de nieuwbouw van Beetsterzwaag gaan we nog even via een sintelpaadje langs de sportvelden en komen zo weer bij het eindpunt.| De afstand is ruim 10 km. De starttijd is van 13.00 tot 14.00 uur De inschrijving en start vinden plaats in Restaurette 't Snack Bearske aan Hoofdstraat 50 in Beetsterzwaag. De laatste etappe is op 27 september. Voor meer informatie: Tel. 0512-518661/06- 24879605 of 0512-522926, tochten@wsv-wik.nl, www.wsv-wik.nl.

Auteur

Redactie