Inloopuren FabLab in Bibliotheek Drachten

Drachten

 Iedereen is welkom tijdens de inloopuren van het FabLab in Bibliotheek Drachten.

Deze vinden drie keer per week plaats. Op dinsdagavond van 19.00 tot 21.00 uur, woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur en donderdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur. Altijd al met een 3D printer willen werken? Of wil je graag je eigen t-shirt of mok bedrukken? Dit en véél meer kan in het FabLab.  Bezoekers, jong en oud, maken kennis met grafisch ontwerpen, digitale fabricage en andere digitale toepassingen. In het FabLab maak je zélf 3D-producties, fotoprints, bedrukte T-shirts, laseropdruk op hout, perspex, karton en nog veel meer. Drie keer per week kun je meekijken in het FabLab tijdens de inloopuren. Wat is een FabLab eigenlijk? Wat voor machines staan er in een FabLab? Wat kun je ermee maken? Welke kennis moet je hebben om ermee te kunnen werken? Deze vragen en nog veel meer kun je tijdens de open inloop stellen aan de speciaal opgeleide vrijwilligers. Leeftijd van 8 tot 88 jaar.  

Auteur

Redactie