Cadeautje van de VakantieBieb: zestig gratis e-books

Drachten

In de bibliotheken in de regio gaat de VakantieBieb weer open en daarbij hoort een zomercadeautje: zestig gratis e-books voor het hele gezin.

Met de VakantieBieb heeft iedereen toegang tot een omvangrijke selectie Nederlandse e-books gedurende de hele zomer, je hoeft dus geen lid te zijn van Bibliotheek Drachten om de e-books te lezen. De VakantieBieb opent 1 juni voor jeugd en 1 juli komen hier de e-books voor volwassenen bij. De VakantieBieb sluit op 31 augustus. De VakantieBieb is een initiatief van de Bibliotheek om mensen kennis te laten maken met e- books en kinderen te stimuleren in de vakantie te blijven lezen. 1 juni: 30 e-books voor kinderen en jongeren (6 – 18 jaar) In de VakantieBieb staan ruim dertig e-books voor kinderen en jongeren van 6 t/m 18 jaar. Zo kunnen ze lekker doorlezen in de vakantie. Er zijn avontuurlijke-, griezel-, detective, fantasie- en humoristische e-books voor diverse leeftijden, zoals De Grijze Jager (De vroege jaren, Het toernooi van Gorlan) van John Flanagan, Dolfje Weerwolfje (Boze drieling) van Paul van Loon, Klem! van Mirjam Oldenhave of Verdacht van Carry Slee. 1 juli: 30 titels voor volwassenen Ook volwassenen hebben vanaf 1 juli ruime keuze uit romans of spannende en informatieve e-books zoals De gevleugelde van Arthur Japin, De eerste vrouw van Susan Smit, Neem een geit van Claudia de Breij of Hittegolf van Suzanne Vermeer. De VakantieBieb is gratis te downloaden op een tablet of smartphone via de App Store of Google Play Store. De geselecteerde e-books komen op de boekenplank in de app te staan. Na het downloaden is voor het lezen van de e-books geen internetverbinding meer nodig. Ideaal dus voor de vakantie. Kijk voor meer informatie over de VakantieBieb op www.vakantiebieb.nl      

Auteur

Redactie