Muck en Kings of Diamonds verdienen plek op Oerrockpodium

URETERP

De band MUCK heeft zaterdagavond de Oerrock Play-Offs in MFC de Wier in Ureterp gewonnen.

De  drukbezochte Oerrock Play-Offs vormden de finale van de jaarlijkse talentenjacht, waarmee in totaal negen bands probeerden een plekje op het grote Oerrockpodium te verdienen. Finaleplekken werden tijdens de voorronden verdiend door de bands Kings Of Diamonds, Cold Turkey, The Streets en Muck. De laatste band won gisteravond de Play-offs, maar ook Kings of Diamonds, dat de finale haalde via een wild card, wordt opgenomen in de line up van de editie 2017. Oerrock is dit jaar volgens traditie op Hemelvaartsdag (25 mei) en de beide dagen daarna. Het festival wordt donderdagmiddag geopend door Bløf en rond middernacht afgesloten door Kensington. Verder spelen onder andere Douwe Bob, Miss Montreal, Danny Vera, Jelle B, Liptease, Avi on Fire, Call it Off en Indian Askin. Foto's Willy Wilpstra

Auteur

Fokke Wester