Reflex steelt punten van Wêz Handich/DOW

Drachten

Wêz Handich/Dow heeft na een weekje rust helaas de wedstrijd verloren van Reflex.

De tegenstanders kwamen ditmaal uit het verre Rijswijk. Om half drie werd het startsignaal gegeven door scheidsrechter  Faber. Jorian Kamp, spelende in de A1 van WH/DOW, mocht zijn debuut in het eerste team maken. Het combinatieteam begon niet scherp. Dit resulteerde in een 0-1 voorsprong voor de ploeg uit Rijswijk. De hele eerste helft werd er om en om gescoord. Toch was het altijd Reflex die het voortouw nam. De Fewerda formatie ging de kleedkamers in met een achterstand van maar liefst vier doelpunten(8-12). De tweede helft liep ook niet naar behoren. De tegenstander maakte de gecreëerde kansen beter af. Hierdoor kon WH/DOW niet aansluiten. In de laatste tien minuten van de wedstrijd was het de thuisploeg die bleef scoren, helaas was dit te laat en stond er na het eindsignaal 17-22 op het scorebord. Volgende week speelt WH/DOW de alweer laatste zaalwedstrijd van het seizoen. De selectie reist ditmaal af naar Leiden.

Auteur

Redactie