CNV houdt 46 belastingzittingen in Friesland

Drachten

Vrijwilligers van CNV Belastingservice staan in maart klaar om inwoners te helpen met hun belastingaangifte. Onder meer in Drachten, Burgum en Oosterwolde organiseert CNV belastingzittingen.

Mensen die graag hulp willen bij het invullen van hun belastingaangifte kunnen terecht bij CNV Belastingservice. Elk jaar laten duizenden mensen hun belastingformulier door vrijwilligers van CNV Belastingservice invullen. In maart en april vinden op 16 plekken in Friesland 46 belastingzittingen plaats. Op deze zittingen kunnen mensen terecht voor de aangifte inkomstenbelasting en aanvragen en wijzigen van toeslagen. Vanaf maart kan er aangifte worden gedaan. Iedereen moet zijn of haar aangifte over 2016 vóór 1 mei doen. Op de CNV belastingzittingen helpen deskundige vrijwilligers van het CNV belastingplichtigen. Het invullen van een aangifte duurt 45 tot 60 minuten. De aangifte wordt direct ingevuld en naar de Belastingdienst gezonden. Locaties, tijden en aanmelding Aanmelden voor een belastingzitting van het CNV kan via www.cnv.nl/belastingservice Burgum: De Stryp, Bulthuissingel 7, op 13 maart, 13.30 en 19.00 uur en 30 maart, 19:00 uur.   Drachten: Kerkgebouw De Arke, Flevo 161, op 2, 9, 23 en 28 maart, 13:30 en 19:00 uur 26 april, 19:00 uur.   Oosterwolde: Het Anker, Frankensingel 30, op 11 april, 19.00 uur.  

Auteur

Redactie