Hekkensluiter DraGor verrast uit tegen ZV Utrecht

Drachten

Een verrassende winst voor de heren van WSG Dragor in Utrecht. 

Dit weekend moest DraGor, hekkensluiter in de Tweede Klasse Bond, naar Utrecht om het op te nemen tegen de koploper ZV Utrecht. Eerder werd er thuis na een spannende pot met 7-8 verloren, dit beloofde dus wederom een mooie wedstrijd te worden. Door DraGor kon vrijuit en zonder druk gespeeld worden hetgeen resulteerde in een prachtige wedstrijd die gelijk op ging. Een 7-3 achterstand werd door DraGor goedgemaakt waarna de wedstrijd tot de laatste seconde gelijk op ging. De winnende 10-11 werd in de eindzoemer gescoord door topschutter Magchiel Groen. Doelpunten kwamen van Magchiel Groen 4x, Mitchell van den Adel 3x, Johan de Haan 2x, Foppe de Haan 1x en Pieter Veenstra 1x.

Auteur

Redactie