Opsterlandse kaas voor Commissaris Joan Leemhuis en burgemeester Van der Selm

Drachten

De eerste Opsterlandse Kaas van Kaasboerderij De Gelder was vanmiddag voor Commissaris van de Koning in Friesland, Joan Leemhuis-Stout, en burgemeester Ellen van Selm van Opsterland.

Commissaris van de Koning in Friesland, Joan Leemhuis-Stout, bracht vanmiddag een bezoek aan de gemeente Opsterland. Tijdens dit bezoek stond het thema ‘Waarin het platteland groot is’ centraal. De Commissaris van de Koning ging vanmiddag eerste in gesprek met burgemeester Ellen van Selm en daarna met het hele college van burgemeester en wethouders. Vervolgens vertrok het gezelschap naar Gorredijk voor een bezoek aan Rinsma Fashion. Daarna werd in Tijnje een bezoek gebracht aan Kaasboerderij De Gelder. Speciaal voor deze gelegenheid introduceerde de Kaasboerderij de Opsterlandse Kaas. Deze kregen de burgemeester en de Commissaris tijdens het bezoek uitgereikt. Tenslotte stond er een ontmoeting met de fractievoorzitters op de agenda, bij restaurant De Riperkrite in Tijnje. Foto's: Grietje van der Reijnst-Brak / www.hetstaaterop.nl  


Auteur

Redactie