Braakballen pluizen en speurtocht bij De Fûgelhelling

URETERP

 In de voorjaarsvakantie is De Fûgelhelling elke middag open van een tot vier uur.

Op dinsdagmiddag 21 februari is er voor de kinderen braakbal pluizen. Onder deskundige leiding kunnen kinderen uitzoeken wat een uil zoal eet. Door de microscoop wordt het allemaal heel duidelijk. Op donderdagmiddag 23 februari is er een spannende speurtocht over het terrein van De Fûgelhelling. Bij slecht weer is er een binnenprogramma. In het bezoekerscentrum zijn op beeldschermen de opgevangen vogels van dichtbij te bekijken en kunnen bezoekers zelf de camera bedienen. Er zijn vier computerspelletjes om er achter te komen hoeveel je van vogels weet. Er is een filmhoek, waar natuurfilms zijn te zien. De entree is 2 euro, het braakbalpluizen kost 1 euro extra. Opgeven vooraf is wel nodig, zodat de organisatie weet op hoeveel kinderen zij kunnen rekenen: tel. 0512-514328.  

Auteur

Fokke Wester