Nathalie de Jong in finale Miss Beauty of Friesland 2017

DRACHTEN

Nathalie de Jong uit Drachten is doorgedrongen tot de finale van de verkiezing Miss Beauty of Friesland 2017.

Bij de casting op 22 januari voor deze missverkiezing in Heerenveen werd ze samen met twaalf andere kandidaten gekozen uit heel veel aanmeldingen. De twaalf uitverkorenen gaan momenteel door allerlei processen en workshops, van bootcamps en catwalk-trainingen tot fotoshoots. Ook zamelen ze geld in voor het goede doel Stichting Haarwens. De grote finale is op 18 maart. ,,Ik ben erg blij dat ik dit mag mee maken'', zegt Nathalie. ,,De meiden zijn erg aardig en door deze ervaring leer je dat iedereen uniek is en dat je niet perfect hoeft te zijn om een miss te worden.'' Sinds afgelopen weekend kan er gestemd worden per sms. Stemmen op Nathalie kan door de tekst poll Friesland Nathalie te sms'en naar 3010 (1,10 euro per ontvangen bericht, stemmen kan onbeperkt). ,,Als de enige Drachtster in de competitie zou ik het erg waarderen als mensen op me zouden willen stemmen.''

Auteur

Fokke Wester