Advertentie in De Woudklank gesprek van de dag: Klaas zoekt Lidl-dame

Drachten

 Een advertentie uit De Woudklank wordt volop gedeeld op social media: de zoektocht van Klaas Rozema (66) naar de dame die hij bij de Lidl in Oosterwolde trof.

'Welke lieve vrouw uit Bovensmilde heb ik ontmoet en gesproken bij de Lidl in Oosterwolde toen je op je knieën lag bij de lekkere muffins. Bel je mij voor een bakje koffie?'. De telefoonnummers van Klaas staan erbij. Afgelopen zomer trof Klaas Rozema een aardige vrouw in supermarkt Lidl. Een gescheiden vrouw van 54 uit Bovensmilde, dat is alles dat hij weet. Hij zou haar zo graag nog een keer willen spreken, Klaas zijn echtgenote woont sinds een paar maanden in een verpleegtehuis, zij spoorde hem aan nieuwe vriendschappen op te bouwen. Maar tussen alle reacties op social media zat nog niet degene waar Klaas op wacht.    

Auteur

Redactie