Bios Drachten start met nieuwe editie Filmclub

DRACHTEN

De Bios Drachten start dinsdag 10 januari met een nieuw programma van de Filmclub.

Komend seizoen bestaat het programma uit: Café Society, Daniel Blake, American Pastoral, Captain Fantastic, L’Avenir, Een echte vermeer en Lion. Café Society is de eerste film die wordt getoond. De film is te zien op dinsdag 10 januari vanaf 13.45 uur, woensdag 18 januari vanaf 20.00 uur en op donderdag 19 januari vanaf 13.45 uur.

De film speelt zich af in de dertiger jaren in New York. Terwijl hij steeds meer moeite heeft met het omgaan met zijn kibbelende ouders, zijn gangsterbroer en de juwelenwinkel van de familie, verlangt Bobby Dorfman naar verandering van omgeving. En dus besluit hij zijn geluk in Hollywood te gaan beproeven.

Kaarten en meer informatie via www.biosdrachten.nl.


Auteur

Redacteur