Nieuw te zien in De Bios Drachten: Passengers

Drachten

In De Bios Drachten is vanaf donderdag 22 december de spannende nieuwe film Passengers te zien. 

Jennifer Lawrence en Chris Pratt spelen de hoofdrollen in de spannende nieuwe film Passengers. Jim (Chris Pratt) en Aurora (Jennifer Lawrence) zijn passagiers aan boord van een ruimteschip dat hen naar een nieuw leven op andere planeet brengt. De reis neemt een gevaarlijke wending wanneer ze als enige passagiers op het schip negentig jaar te vroeg uit hun kunstmatige slaap worden gewekt. Jim en Aurora vallen voor elkaar terwijl ze proberen uit te zoeken waarom hun slaapcabines defect zijn geraakt. Ze komen er achter dat er grote schade is aan het schip en dat hun levens en de levens van duizenden medepassagiers in groot gevaar zijn. Kijk voor het volledige programma op www.biosdrachten.nl

Auteur

Redactie