Première in De Skâns Gorredijk: Oer de Helte van De Fjouwer Trûbadoers

Drachten

De Fjouwer Trûbadoers spelen de première van hun nieuwe liedjesprogramma Oer de helte zaterdag 19 november om 20.30 uur in De Skâns Gorredijk.

Al zo’n vijftien jaar zijn Gurbe Douwstra, Jaap Louwes, Doede Veeman en Piter Wilkens als de Fjouwer Trûbadoers onderweg. Zij weten van geen ophouden en komen met een nieuw programma: Oer de helte. Een liedjesprogramma over ouder worden, de daarbij behorende ongemakken en kwalen. En tegelijkertijd de kansen die het ouder worden met zich meebrengt. Er wordt gezongen over het voortbestaan van de Friese taal en cultuur en natuurlijk spelen de mannen ook verschillende klassiekers uit eigen repertoire. Kaarten: www.skans.nl of aan de kassa van de Skâns, Loaijersstrjitte 2. Telefonisch reserveren: 0513 - 468600.

Auteur

Redactie