Drachtster Aimey van Veen in de finale van Beauty Princess verkiezing 2016

DRACHTEN

De achtjarige Aimey van Veen uit Drachten is gekozen tot één van de finalisten van de Beauty Princess verkiezing 2016 in de Midi categorie.

In de midi categorie doen in totaal tien missen mee in de leeftijd vanaf 8 tot en met 11 jaar. Ter voorbereiding op de grote finale, die zal plaatsvinden op zondag 9 oktober in De Postwagen in Tolbert, zijn er twee catwalktrainingen geweest en oefent Aimey ook veel thuis. Aimey vind het erg leuk om mee te mogen doen, maar ook wel spannend want de concurrentie is groot. Ze gaat er in ieder geval proberen van te genieten en haar uiterste best doen. Tijdens de finale zijn er drie rondes waarin de missen zich van hun beste kant moeten laten zien. De eerste ronde over de catwalk betreft een voorstelronde in vrijetijdskleding. De tweede ronde is in sportkleding en de derde ronde is een prinsessenronde in een mooie jurk. De winnares krijgt een echte prinsessenkroon en de titel Midi Beauty Princess 2016. Wie Aimey van Veen wil steunen kan op haar stemmen door ‘Vote beauty Aimey’ te sms-en naar het nummer 7733 (1,10 euro per ontvangen bericht). Hiermee kan ze de titel Miss Popularity winnen. Ook zijn er nog kaarten verkrijgbaar om bij de show aanwezig te kunnen zijn. Een gedeelte van de opbrengst van de kaartverkoop gaat naar het goede doel, Stichting Make-A- Wish Nederland.

Auteur

Fokke Wester