Veenhoopfestival steunt opknappen dorpsplein met 5000 euro

DE VEENHOOP

Met een cheque van 5000 heeft het bestuur van het Veenhoopfestival het opknappen van het dorpsplein een flinke steun in de rug gegeven.

De cheque voor Pleatslik Belang De Feanhoop werd aan PB-voorzitter Conny Bisel overhandigd tijdens de feestavond ter gelegenheid van de 65-ste editie van het Veenhoop Festival. Vrijwilligers, vrienden, sponsoren én dorpsbewoners kregen deze avond aangeboden door het Veenhoopfestival. ,,Het is zonder de steun van al deze mensen ondenkbaar om een festival als de onze te organiseren'', aldus Jan Feikema namens het bestuur. De cheque was vrijdagavond een extra verrassing voor het dorp. Pleatslik Belang De Feanhoop doet al langer zijn best om het dorp extra aantrekkelijk te maken voor toeristen en bootjesmensen en wil daarvoor het dorpsplein opknappen. Met de bijdrage van het Veenhoopfestival is de begroting nu nagenoeg sluitend en kan het dorp aan de slag  

Auteur

Fokke Wester