Nazomeren bij Passiflora Drachten

Drachten

Bij Passiflora in Drachten staan alle borders er in de nazomer uitbundig en inspirerend bij en in de bijentuin vieren de bijen nog steeds feest.

Het nazomeren op zaterdag 17 september van 10.00 tot 16.00 uur is dan ook een bezoekje waard. De werknemers - Passiflora is onderdeel van Talant - verheugen zich enorm op deze dragen en genieten van de belangstelling. Zij ontvangen bezoekers graag in de theetuin en met trots tonen ze tijdens de rondleidingen wat Passiflora zo bijzonder maakt. Dat imker Jan Bos ook weer van de partij is met zijn demonstratiekast doet Passiflora deugd. Deze gepassioneerde bijenhouder kan jong en oud boeien met zijn prachtige verhalen en presentaties. Talant helpt mensen met een verstandelijke beperking om hun leven, samen met familie, vrienden, vrijwilligers en met andere organisaties, op een eigen en bijzondere plek in de samenleving vorm te geven.

Auteur

Redactie