Modelbouwtentoonstelling met vaarshow bij Kinderboerderij De Naturij

Drachten

Bij Kinderboerderij De Naturij wordt zondag 4 september van 10:00 uur tot 16:30 uur een Modelbouwtentoonstelling met vaarshow gehouden.

In de grote vijver vindt een modelbotenvaarshow plaats met onder andere een schip dat in brand vliegt, een bagger act en een stunt met een helikopter die probeert te landen op een ponton in het water, wat ook wel eens fout gaat. In de koepel staan modeltreinbanen opgesteld en een echte diorama (kijkdoos). Wat deze tentoonstelling zo bijzonder maakt, is dat alle modellen radiografisch bestuurbaar zijn en de meeste modellen zelf zijn ontworpen en gebouwd door leden van de Multi Modelbouwgroep Fryslân. MMF heeft een vaste vaarlocatie op kinderboerderij De Naturij in Drachten en verzorgt elke maand een modelboten vaarshow. Op 4 september vindt de laatste vaarshow van dit seizoen plaats en daarom pakt MMF extra uit met een tentoonstelling. Buiten de normale entree voor De Naturij zijn er geen kosten aan verbonden. Gratis voor gezinspashouders. Foto’s: Multi Modelbouwgroep Fryslân

Auteur

Redactie