Zomertentoonstelling in Kunstlokaal №8

OLDEBERKOOP

In Line-Up toont Kunstlokaal №8 deze zomer ruim zestig werken van vierentwintig kunstenaars die verbonden zijn aan de galerie. De internationale groepstentoonstelling is te zien van 6 tot en met 21 augustus.

Vertrekpunt voor deze groepsshow is de lijn als verbinding, structuur, grens, richting, spoor, afbakening, naad, contour en ornament. De lijn is vorm teruggebracht tot de essentie, in de ruimte of in het platte vlak. De lijnvoering is zakelijk of expressief, de schriftuur strak of gevoelig, fijn getekend of met brede gebaren geschilderd. Een rijk tableau.

De kunstenaars die hun bijdragen leveren zijn onder anderen Chris Baker (Amerika), Marian Bijlenga, Chen Harland (Engeland), Martin de Jong en Birgit Speulman.

Kunstlokaal №8 is geopend op woensdag tot en met zondag van 12.00 tot 18.00 uur.


Auteur

Redacteur