Survivalbaan en rugzakroute door De Alde Feanen

Earnewâld

Earnewâld - Jonge bezoekers aan Nationaal Park De Alde Feanen kunne n zich de komende weken goed vermaken. Op 3, 5, 10, 12, 17, 19, 24 en 26 augustus kunnen zij meedoen aan de survivalbaan en rugzakroute. De middagen beginnen om 14.00 uur en duren tot 16.30 uur.

Tijdens deze jeugdactiviteit ontdekken ze eerst zelfstandig de rugzakroute Otterpad. It Fryske Gea biedt voor elke leeftijdsgroep een rugzakroute aan. Hiermee leren kinderen op een avontuurlijke manier de natuur kennen. De rugzakroutes zijn, naast deze speciale jeugdnatuurmiddag, elke dag te leen bij het bezoekerscentrum van Nationaal Park De Alde Feanen.

Na de wandeling ontvangt een instructeur van Outdoor De Twirre de kinderen en steken we met een bootje over naar het survivaleiland. Ze slingeren en balanceren over een parcours van touwbanen.

De middag is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Een ouder of begeleider moet aanwezig zijn. Reservekleding meenemen wordt aanbevolen.

Opgave kan tot een dag van tevoren tot 15.00 uur via het bezoekerscentrum van It Fryske Gea, tel. (0511) 539 618.


Auteur

Redacteur