Drie keer goud voor Dans Studio Drachten

Drachten

 Dans Studio Drachten heeft zondag drie keer goud behaald op de weede voorrondes van de KNGU in Emmer Compascuum.

De voorrondes werden druk bezocht door vele dansteams uit heel het land. In de categorie showdance t/m 10 jaar straalden de dames Aniek, Anouk, Aimey, Esmee, Fenna, Lieke, Milika, Sefynina en Vivian onder leiding van trainster Yvonne Ruiter en behaalden de punten: goed voor een  eerste prijs. In de categorie showdance t/m 17 jaar behaalden de dames Aagje, Anna Tiba, Alica, Déan, Esther en Emy, onder leiding van Melanie Bolhuis, in een pittige strijd een welverdiende eerste prijs. In de categorie showdance 18 jr en ouder lieten de dames Déan, Femke, Jolanda, Kirsten, Marieneke, Melanie, Nienke en Nicole zien op welk niveau ze nu zitten en haalden daarmee samen een eerste plaats. Met de choreografie van Nicole Alkema mogen zij over twee weken deelnemen aan het EK in Bottrop, Duitsland.

Auteur

Redactie