Drachtster Boys Zaalvrouwen 3 winnen KNVB beker

Drachten

De 250 bezoekers in de SNIJ Noordhal kregen vrijdagavond een ware bekerthriller voorgeschoteld, die gewonnen werd door Drachtster Boys Zaalvrouwen 3. 

Vrijdagavond was het moment voor Zaalvrouwen 3 om zich te revancheren voor de verloren Bekerfinale van het vorige seizoen. Ook nu was de tegenstander Avanti/Keuning Advocaten VR 1 uit Stiens. Vanaf het begin waren beide ploegen fel in de duels en gretig op ieder balbezit. ShiTjoeng Hou van Avanti scoorde de 1-0. Een kleine tegenvaller voor de vrouwen van Drachtster Boys. Maar Bernou Hylkema maakte binnen 3 minuten de 1-1. Berber van der Zee scoorde de 2-1 voor Avanti. Daarna kwam Brenda Bekkema heel snel met de 2-2 en 2-3. Spanning voelbaar Na de korte rust werd het al snel 3-3 door wederom Berber van der Zee en toen was de spanning voelbaar in de SNIJ Noordhal. Het eindschot kwam van Bernou Hylkema (3-4) en na een hectische slotfase trokken de Vrouwen van Drachtster Boys 3 de overwinning over de streep. Eindelijk: de beker Eindelijk kon voorzitter Gijs Lokhorst de beker overhandigen aan de Drachtster Vrouwen. Een meer dan verdiend succes in een fantastisch spannende bekerfinale. Foto's: Romke Visser

Auteur

Redactie