Trainer Symen Abe Hoekstra verlengt contract bij Drachtster Boys Zaalvrouwen

Drachten

Maandagavond heeft Symen Abe Hoekstra zijn contract met één jaar verlengd en is hiermee tot 30 juni 2017 verbonden aan de zaalvrouwen van Drachtster Boys.

In aanwezigheid van het voltallige bestuur van Drachtster Boys tekenden voorzitter Gijs Lokhorst en Symen Abe Hoekstra het contract. Drachtster Boys Zaalvrouwen 1 speelde dit seizoen onder trainer Symen Abe Hoekstra de landelijke bekerfinale, die zij ternauwernood met 1-0 verloren van Os Lusitanos uit Amsterdam. Momenteel staan de Vrouwen tweede in de competitie en vrijdagavond wordt bekend wie hun tegenstander wordt in de play-offs. In een 'best off three' wordt uitgemaakt wie er in de finale komt van het landskampioenschap. De eerstvolgende wedstrijd van de zaalvrouwen is vrijdagavond 22 april om 21.15 uur in de SNIJNoordhal tegen KTP Nieuw Roden VR1.

Auteur

Redactie