Henk Kuipers uit Drachten schrijft boek over astma

Drachten

Bij Uitgeverij Boekscout is het boek 'Ademtocht - ASTMA… Losgelaten in een wereld zonder lucht', verschenen. Het is geschreven door Henk Kuipers uit Drachten. 

Dit boek bevat een portret van een astmapatiënt, die heel plotseling wordt geconfronteerd met de kwetsbaarheid van het leven. Volgens de uitgeverij vertelt Henk Kuipers zijn persoonlijke verhaal over astma heel levendig en met de nodige humor. ,,De blik op de wereld om hem heen wordt heel precies weergegeven. Vooral omdat die wereld even heel klein wordt. Dit is zeer treffend uiteengezet. Voor een leek op dit gebied is dit een interessant boek. Je kunt er veel van leren. Maar het is vooral de beleving die aanspreekt. Een waardevol boek, dat je in één adem uitleest." Het boek is te bestellen via www.boekscout.nl