Inwoner van de gemeente Opsterland wint 1 miljoen euro

BEETSTERZWAAG

  Bij de trekking van Miljoenenspel op zaterdag 5 maart is een bedrag van 1 miljoen euro gevallen op een lot van een abonneespeler uit de gemeente Opsterland.

Deze speler krijgt het bedrag belastingvrij overgemaakt. ,,Ik wil de nieuwe miljonair graag van harte feliciteren en wens hem of haar veel geluk met dit mooie bedrag”, aldus Arjan van ’t Veer, prijswinnaarbegeleider van de Nederlandse Staatsloterij, waarvan Miljoenenspel ook onderdeel is. De identiteit en de woonplaats van de winnaar worden niet bekend gemaakt. Miljoenenspel Miljoenenspel is de wekelijkse loterij van de Nederlandse Staatsloterij. Bij Miljoenenspel maken spelers elke zaterdag drie keer kans op 1 miljoen euro. Dit is de meeste kans op 1 miljoen van alle loterijen. Alle prijzen zijn belastingvrij. De trekking van Miljoenenspel vindt elke week op zaterdag plaats

Auteur

Fokke Wester